Sport
FRF a decis să mute finala Cupei României de la Craiova

FRF a stabilit ca finala de anul acesta a Cupei României să nu se mai dispute pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova, aşa cum era decis iniţial, ci la Ploieşti, pe arena "Ilie Oană". Măsura a fost luată în condiţiile în care oricum nu se va juca meciul cu spectatori şi era vorba de o deplasare mai lungă pentru ambele echipe, Sepsi şi FCSB, care, cel mai probabil, vor disputa ultimul act. 

"Programată inițial la Craiova, finala Cupei României sezonul 2019/2020 va avea loc la Ploiești, pe stadionul “Ilie Oană”. Comitetul de Urgență al FRF a decis schimbarea locului de desfășurare pentru ultimul act al Cupei României. Meciul e programat pe 22 iulie, iar ora de start va fi stabilită ulterior. Dorința de a oferi finalistelor, oricare ar fi acestea, posibilitatea unor deplasări mai scurte pentru partidă a contat în luarea deciziei de mutare a partidei" precizează FRF. 

Program retur semifinale

8 iulie, ora 20:00 FCSB – Dinamo (3-0 în tur)

9 iulie, ora 20:00 CSM Politehnica Iași – Sepsi OSK Sf. Gheorghe (1-5 în tur)

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.