Sport
FRF confirmă: Universitatea Craiova este printre cele 5 echipe care vor reprezenta România în cupele europene

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că toate cele 6 echipe care au depus dosare pentru a participa în cupele europene au primit şi licenţa. Astfel, cele 5 echipe din play-off cu drept de joc în competiţiile UEFA, printre care şi Universitatea Craiova, vor reprezenta România în vară în Champions League sau Europa League.

CFR Cluj se află în play-off, dar nu a aplicat pentru licenţă, fiind club în insolvenţă, iar lui FC Botoşani i-a fost acceptat dosarul, dar nu îşi poate câştiga dreptul de participare pe teren, fiind în play-out. Deşi puteau juca în Europa dacă ar fi câştigat Cupa României, ACS Poli Timişoara şi FC Voluntari nu şi-au depus dosarele de licenţiere.

Iată comunicatul FRF: „Procesul de licențiere a cluburilor care au solicitat licența de participare la competițiile UEFA în sezonul 2017-2018 s-a încheiat astăzi, 19 aprilie 2017. Au solicitat licența UEFA următoarele cluburi: 1. Fotbal Club FCSB SA, 2. Fotbal Club Viitorul SA, 3. Dinamo 1948 SA, 4. Club Sportiv U Craiova SA, 5. Asociația Fotbal Club Astra, 6. Asociația Fotbal Club Botoșani. Aceste cluburi au primit licența pentru participarea la competițiile UEFA în sezonul 2017-2018 din partea Comisiei pentru acordarea licenței cluburilor – instanța de fond. Hotărârile instanței de fond au rămas definitive prin neapelare”.

Ultima oară când Universitatea Craiova a jucat în cupele europene a fost în anul 2000. 

Declaraţia zilei

"Eu am avut o discuție, și pe această cale vreau să îi mulțumesc lui Alexandru Dedu că s-a gândit la Craiova ca și oraș gazdă, FRH contactase șapte cele mai importante echipe ale lumii: Rusia, Franța, Danemarca, Norvegia etc" -  viceprimarul Craiovei Adrian Cosman.

Sondaj
Cine credeți că va câștiga funcția de primar al Craiovei în urma alegerilor parțiale din 11 iunie 2017?
Mario Ovidiu Oprea
Radu Preda
Mihail Genoiu
Claudiu Manda
candidat independent
candidat USR (fără nominalizare)
candidat ALDE (fără nominalizare)
© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.