Sport
FRF confirmă: Universitatea Craiova este printre cele 5 echipe care vor reprezenta România în cupele europene

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că toate cele 6 echipe care au depus dosare pentru a participa în cupele europene au primit şi licenţa. Astfel, cele 5 echipe din play-off cu drept de joc în competiţiile UEFA, printre care şi Universitatea Craiova, vor reprezenta România în vară în Champions League sau Europa League.

CFR Cluj se află în play-off, dar nu a aplicat pentru licenţă, fiind club în insolvenţă, iar lui FC Botoşani i-a fost acceptat dosarul, dar nu îşi poate câştiga dreptul de participare pe teren, fiind în play-out. Deşi puteau juca în Europa dacă ar fi câştigat Cupa României, ACS Poli Timişoara şi FC Voluntari nu şi-au depus dosarele de licenţiere.

Iată comunicatul FRF: „Procesul de licențiere a cluburilor care au solicitat licența de participare la competițiile UEFA în sezonul 2017-2018 s-a încheiat astăzi, 19 aprilie 2017. Au solicitat licența UEFA următoarele cluburi: 1. Fotbal Club FCSB SA, 2. Fotbal Club Viitorul SA, 3. Dinamo 1948 SA, 4. Club Sportiv U Craiova SA, 5. Asociația Fotbal Club Astra, 6. Asociația Fotbal Club Botoșani. Aceste cluburi au primit licența pentru participarea la competițiile UEFA în sezonul 2017-2018 din partea Comisiei pentru acordarea licenței cluburilor – instanța de fond. Hotărârile instanței de fond au rămas definitive prin neapelare”.

Ultima oară când Universitatea Craiova a jucat în cupele europene a fost în anul 2000. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.