Sport
Gabi Balint, fostul tehnician al Științei: „Craiova seamănă cu declarațiile lui Papură după meciuri”

Fostul internațional Gabi Balint a fost antrenorul care a dus-o pe Universitatea Craiova în prima ligă. Acum, analist la DigiSport, Balint spune că jocul oltenilor nu mai arată a echipă de play-off. 

Universitatea Craiova, cu Papură la timonă, nu a mai simțit gustul victoriei de cinci meciuri. În direct la DigiSport, Balint a declarat:  „Craiova seamănă cu declarațiile lui Papură după meciuri, calmi, lenți, nu spun mai nimic. Încă mai am încredere în Ivan, dar m-a dezamăgit mult, mult de tot. Nici ceilalți jucători parcă nu sunt la capacitatea lor.  Vorbim despre Craiova, o echipă cu pretenții la titlu. Craiova vrea, suporterii vor, dar jocul e departe de ce înseamnă o echipă cu pretenții. Cicâldău, Nistor și Mateiu au scăzut, parcă nu mai sunt cei de anul trecut”

Cred că s-ar fi întâmplat niște schimbări la Craiova, dacă suporterii erau în tribune. Trebuie să se schimbe ceva, să mai fie aduși niște jucători, pentru că altfel nu-i văd bine, nu-i văd că ar putea să se redreseze la timp pentru a continua lupta la titlu cu FCSB și cu CFR”

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.