Sport
Gabi Tamaş: „Îi mulţumesc lui Mihai Rotaru” / De ce nu a venit la Ştiinţa

Fundaşul Gabriel Tamaş a fost dorit de Universitatea Craiova, însă acesta deja îşi dăduse cuvântul că va rămâne la giurgiuveni.

Ajuns la 36 de ani, Tamaş are o carieră impresionantă în spate şi rămâne şi acum, la această vârstă, unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Liga 1. După finalul partidei dintre Astra şi Mediaş, scor 0-0, apărătorul a dezvăluit că va rămâne liber de contract: „Eu n-am contract acum, gândește-te. Mie azi mi s-a terminat contractul, n-am semnat prelungirea. De mâine pot să nu mai vin, pot să stau acasă. Au fost discuții cu conducerea, dar nu s-au concretizat. Actele nu s-au semnat. Dacă semnez, oricum o s-o fac pentru doar două luni, nu pentru un an”

 

De asemenea, Tamaş a vorbit despre interesul Ştiinţei: "Au fost nişte discuţii, dar am vorbit cu domnul patron şi mi-am dat cuvântul înainte că voi rămâne până la sfârşitul sezonului, îi mulţumesc domnului Rotaru că a apreciat ceea ce am făcut în teren şi s-a interesat de mine, dar ăsta este fotbalul"

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.