Sport
Gafă incredibilă în Cupa Italiei! AS Roma a făcut mai multe schimbări decât cele permise

În optimile de finală ale Cupei Italiei, AS Roma a pierdut cu Spezia, scor 2-4, însă rezultatul va fi stabilit de comisii, iar gazdele vor pierde cu 0-3, deoarece „romanii” au făcut mai multe schimbări decât permite regulamentul. 

 FIFA a acceptat recent efectuarea unei a șasea schimbări în prelungiri, regula nu este valabilă și pentru Cupa Italieiastfel că meciul Romei va fi stabilit la „masa verde”. În timpul regulamentar, tehnicianul a făcut trei schimbări și încă trei în prelungiri. 

 

Dacă există o problemă, vom avea timp să discutăm intern. Da, este o problemă", a declarat antrenorul Romei, Paulo Fonseca. „Romanii” nu sunt la prima greșeală din acest sezon. În prima etapă din Seria A, cu Verona, au pierdut cu 0-3 din cauză că a fost titularizat pe Amadou Diawara, un jucător trecut pe lista jucătorilor U22, dar care avea deja 23 de ani.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.