Sport
Galeria Ştiinţei vine la stadion după derby-ul cu FCSB. Ce brigadă este la ceas aniversar

Galeria Universităţii Craiova a anunţat că "indiferent de rezultat", la finalul derby-ului de deseară cu FCSB se va strânge în faţa arenei "Ion Oblemenco", mai precis pe esplanada dinspre Bulevardul Ilie Balaci, pentru a-i încuraja pe alb-albaştri. Indiferent de deznodământul partidei de deseară, Ştiinţa rămâne în lupta pentru titlul de campioană, fiind chiar la mâna ei. 

Mesajul celor din Peluza Nord: 

"E iar zi de meci, zi de finala! Am hotarat sa nu mergem inainte de meci la baieti sa nu ii perturbam. Asa am facut pana acum in acest play-off si a mers bine, pastram obiceiul!
In schimb ne mobilizam cat mai multi si mergem la stadion imediat dupa finalul meciului.
Ne adunam cu totii pe esplanada dinspre Bulevardul Ilie Balaci sa ii incurajam pe baieti INDIFERENT DE REZULTAT!
Facem spectacol! Cine nu a gasit inca unde sa vada meciul poate sa vina alaturi de noi la Lido unde avem 5 televizoare pe terasa si in premiera un proiector in parcare pentru a pastra cat mai usor distantarea. Nu uitati sa luati mastile la voi!"

Gruparea Ponsiona a sărbătorit 1 an de la înfriinţare, prima apariţie "oficială" a brigăzii din Peluza Nord fiind la meciul din Europa League, din Azerbaidjan, cu Sabail Baku. Fanii din Ponsiona au celebrat momentul aniversar chiar la stadionul "Ion Oblemenco", unde au aprins torţe şi au afişat mesajul: "Uniți acum 1 an de o pasiune firească, Ponsiona, alături de Știința, continuă să crească!"

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.