Sport
Gardoș este supărat rău pe Devis Mangia: „Un om foarte ranchiunos”

Florin Gardoș continuă să se plângă de relația pe care a avut-o cu Devis Mangia, fostul antrenor al Universității. Acum, la DigiSport, fundașul a spus despre italian că l-a mințit când i-a spus că e nevoie de el la echipă. 

Cu doar 11 jocuri la Universitatea Craiova, Florin Gardoș este supărat pe Devis Mangia, antrenorul de care a dat prima dată la echipă: „Știam care sunt discuțiile și am zis eu că mă asigur că mă dorește și antrenorul. Am avut o discuție telefonică cu domnul Mangia, nu voiam să mă dorească doar patronul. Mi s-a spus că e nevoie. După ce am venit, am stat vreo 5 meciuri prin tribună. Ăsta a fost primul lucru care m-a deranjat. În timp au fost mai multe episoade care au dus la cearta pe care am avut-o cu Devis Mangia.

 

După aia nu mai exista împăcare. Era un om foarte ranchiunos, am fost nevoit să plec la Iași, acele 4-5 luni, anul trecut. Am fost de multe ori provocat, s-au întâmplat lucruri pe care nu le-am înțeles, a fost ciudat. Vorbesc doar de el, cu staff-ul lui mă înțelegeam foarte bine, cu clubul la fel. În rest, totul a fost aproape perfect, n-aș avea ce să reproșez nimănui. Sigur, regret, mi-aș fi dorit să joc, de asta m-am întors.

 

N-am avut niciodată clinciuri cu alți antrenori. M-am simțit provocat de mai multe ori, au fost mai multe episoade, s-a umplut paharul și n-am mai rezistat. Și răbdarea mea a avut o limită. Am avut o reacție urâtă, orice antrenor ar fi fost în momentul ăla m-ar fi trimis la echipa a doua și m-ar fi amendat. Am ieșit dintr-o ședință de dinaintea unui meci, am trântit ușa în spatele meu și am zis câteva lucruri", a declarat Florin Gardoș, la Digi Sport Special.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.