Sport
Gică Craioveanu a dezvăluit ce l-a afectat pe Bergodi

Gică Craioveanu a dezvăluit la DigiSport de unde au izvorât toate probleme lui Cristiano Bergodi. Totul se trage din meciul din primul tur preliminar al UEFA Europa League. 

„Crezi că i-a impus cineva vreun jucător? Lui Mister i-a făcut mult rău meciul de la Tbilisi. Atunci poate s-au răcit puțin relațiile între el și club. Au fost câteva neînțelegeri cu câțiva jucători, cred. Eu nu înțeleg decizia, dar e a lui. Sorin Cârțu a avut multă încredere în el”, a declarat Craioveanu la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

 

„Mangia știu de ce a plecat. Și-a dat demisia pentru că i s-a întâmplat un lucru pe care nu pot să îl spun. Nu e legat de Mihai Rotaru. Chiar a ținut la Mangia. Ceva extrafotbalistic. Sunt absolut convins că Rădoi ar avea liniște la Craiova. Suntem stabili economic, avem cele mai bune condiții din România”, a mai spus acesta.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.