Sport
Gică Craioveanu: „Am licența PRO și sunt gata să antrenez Craiova”

Gică Craioveanu a vorbit pentru ProSport Live despre posibilitatea de a prelua Universitatea Craiova. „Grande” l-a atenționat pe Mihai Rotaru că are licența PRO, întrucât acționarul Științei declarase că acesta se află în curs de a o obține. 

Demisia lui Corneliu Papură a surprins pe toată lumea, inclusiv pe Craioveanu, directorul de imagine al clubului din Bănie: „Nu știam că domnul Rotaru a anunțat că Papură și-a dat demisia și chiar mă surprinde acest lucru. Eu l-am respectat pe Cornel și nu pot să comentez de ce a plecat sau de ce a fost demis pentru că nu am niciun amănunt.”

 

 Întrebat despre posibilitatea de a o prelua pe Știința, Gică Craioveanu a declarat că este pregătit să devină antrenor, însă decizia nu este a lui, ci a conducerii oltenilor: „Domnul Rotaru a spus că voi intra în procesul de obținere a licenței PRO? Nu este adevărat! Vă anunț că eu am licența PRO de trei ani. Am făcut școala acolo unde au făcut-o Guardiola, Luis Enrique, Scaloni, selecționerul Argentieni, ați auzit de ei? Glumesc! Am fost coleg de generație la școală cu Redondo, Valeron, cam «pușcărie» de fotbaliști și ăștia, nu? Glumesc din nou. Voiam doar să vă informez de licența mea PRO. Eu mă simt pregătit să preiau Craiova, dar voi credeți că eu mă bag în seamă aiurea? Dacă nu sunt dorit nu îmi place mă bag în seamă. Aștept să văd și eu dacă o să mi se propună ceva! Aștept de când am luat licența PRO să devin antrenorul echipei mele de suflet”, a spus Gică Craioveanu pentru ProSport .

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.