Sport
Gică Craioveanu, la Oltenia TV: 'Dacă nu mă blochează guvernul spaniol, vin la meciul cu FCSB. Suntem un pic favoriţi'

În cadrul emisiunii Activ Arena, la Oltenia TV, Gică Craioveanu a prefaţat derby-ul Universitatea Craiova - FCSB, programat duminică, de la ora 21, pe arena "Ion Oblemenco". "Grande" a dezvăluit că vine din Spania pentru acest meci "special" şi că i se pare ciudat că se va juca fără spectatori. 

Gică Craioveanu despre: 

Meciul cu FCSB: "Suntem un pic favoriţi, eram mult mai favoriţi dacă se juca meciul cu public. Mi-e indiferent cine dă gol, pot să dea şi Man sau Tănase în proprie poartă, numai să batem. M-am pus de multe ori în capul lui Bergodi, ce aş face la meciul următor, ce formulă, ce sistem şi de multe ori nu ştiu, sunt multe lucruri de pus la punct la meciul acesta. I-aş motiva în schimb, cu ce spunea nea Imi Jenei, „Pe ei şi la casierie!”.

Faptul că se joacă fără public: "Eram mult mai favoriţi dacă se juca meciul cu public, fiindcă să ai 30 de mii de fiare în spate nu e uşor pentru adversar, publicul era uriaş, mai ales când nu erau momente bune. Nu e OK ca o echipă cu atâţia fani să joace cu stadionul gol, parcă eşti şi tu gol ca fotbalist, mie nu mi s-a întâmplat ca jucător şi am jucat două decenii, nici la amicale nu era aşa. E atipic, nu e normal."

Prezenţa sa la meci: "Vin în noaptea de sâmbătă spre duminică din Spania. Ce mă intereseză este să facem toată Oltenia fericită şi chiar un sfert din ţară, fiindcă suntem una dintre cele mai iubite echipe. Dacă nu mă blochează guvernul spaniol, vreau să vin la meci."

Craiova cu Bergodi: "Avem o dinamică bună, echipa are încredere, antrenorul pare că ştie ce vrea şi am încredere în el. E imposibil să te concentrezi 90 de minute, dar şi adversarul are atuuri, are motivaţie, mai ales cu noi. Mă preocupă că avem multe ocazii şi ratăm mult, dar echipa este într-o dinamică senzaţională, cred că Bergodi a citit bine jocul."

Complexul Ştiinţei în faţa FCSB: "FCSB este o echipă care ne-a creat tot timpul probleme, nu ştiu de ce. Au moralul ăsta cu noi, e posibil să fie un complex, chiar dacă am avut echipă mai bună. Sunt echipe care nu pot să bată anumiţi adversari. Mie mi s-a întâmplat cu Sociedad, la Barcelona şi pe Bernabeu, e greu să schimbi traiectoria asta negativă."

Şansele la titlu: "Nu mă gândesc la campionat, chiar dacă suntem acolo, ci la meciul de duminică. Am furat asta de la Simeone, „partido a partido”. Jocul nostru a fost mereu unul bun şi sper, în nebunia mea, să fim campioni, dar nu mă gândesc decât la următorul meci."

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.