Sport
Gică Craioveanu o vede pe Știința în bătălia pentru titlu

Directorul de imagine al Universității Craiova, Gică Craioveanu, o vede pe Universitatea Craiova în bătălia pentru campionat. Până acum, trupa lui Bergodi a strâns două victorii din două posibile, fără să primească vreun gol. Totuși, craiovenii au fost eliminați rușinos din Europa League. 

Înfrângerea din Georgia, cu Lokomotiv Tbilisi, i-a lăsat un gust amar lui Gică Craioveanu. Fostul mare golgheter al României consideră că jucătorii i-au subestimat pe adversarii din primul tur preliminar UEFA Europa League: „Mi-a trecut supărarea după meciul cu Tbilisi. A ajutat faptul că jucăm des și asta face ca supărarea să treacă mai ușor. Dacă erau astea două săptămâni, puneam mult la suflet, dar  a venit o victorie bună, în fața unei adversare bune și cred că a mai trecut din supărarea oltenilor și cred că și a băieților. 

Am simțit neputință după jocul din Georgia. În primul rând, eu cred că erau așa modești, încât au crezut că am câștigat meciul doar cu numele, dar asta e, eu nu îi judec pe băieți, e un accident. Poate a fost cel mai slab meci de când sunt eu director de imagine. A venit jocul bun din prima repriză în meciul cu Astra și ne-a mai trecut. Nu mă așteptam la meciul asta, nu intra în calculele mele să ne bată o echipă așa slabă. Totuși, avem jucători internaționali foarte mulți, o echipă bună, am luptat până în ultima etapă pentru titlul de campioană și ne-a bătut o echipă slăbuță, cu jucători care nu erau cunoscuți. Eu aș vrea să jucăm campionat, cupă, competiții europene, așa cresc jucătorii. Mie îmi place să joc Europa, era frumos să avem un parcurs bun”

 

Universității Craiova i-a rămas doar lupta pentru campionat și Cupa României: „„Eu cred că e posibil ca Universitatea Craiova să câștige campionatul, sunt trei mari favorite, Craiova, CFR și FCSB, care a pornit ca din pușcă în noul campionat. Depinde de circumstanțe, de cazurile de COVID, sper să nu se mai întâmple așa ceva. Dacă vor fi echipe 5-10 jucători infectați, ar trebui să piardă meciurile „la masa verde”. Ne trebuie puțină șansă și mai multă încredere pentru a câștiga titlul. Toți avem partea noastră de vină, Bergodi, jucătorii, eu, toți, suntem o familie, un club care vrea să crească an de an. Postul lui nu a fost niciodată în pericol. A făcut un campionat trecut foarte bun și avem încredere. Nu știu dacă voi fi eu următorul antrenor, nu îmi place să vorbesc, deocamdată e Bergodi la conducere. Dacă va fi în anul de grație 2070, atunci voi fi eu antrenor.”

 

Oltenii se interesează de Mihai Răduț, mijlocașul Astrei Giurgiu, unul dintre „copiii preferați” ai lui „Grande”: „Eu văd echipa bine, dacă va veni cineva, sper să vină cineva peste ce avem. Sunt sigur că Bergodi va da șanse și copiiilor mai tineri, pentru că sunt foarte buni. Depinde de Răduț dacă va ajunge la Craiova, de dorința lui. Eu cred că suntem peste Astra și va fi un pas înainte. Îl cunosc de când avea o oră de viață, unul dintre copiii mei preferați.”

 

„Cicâldău cred că este mai aproape de Italia decât de Spania, așa am auzit. Eu sper să fie mai aproape de titlu, de Universitatea, să ne facă bucuroși”, a adăugat Craioveanu despre situația lui Alexandru Cicâldău. 

 

„E urât fotbalul fără spectatori, chiar o să-l rog pe domnul ministru Ionuț Stroe să facă ceva, mai ales că e fan al Universității Craiova. Cred că o să mai treacă o perioadă până când vom vedea stadioane pline, dar cred că se poate juca și la noi cu puțin public, ca în Franța. Craiova pierde mult fără fani, Universitatea are cea mai frumoasă galerie, iar în momentele grele, publicul te poate împinge de la spate”, a mai spus Gică Craioveanu. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.