Sport
Gică Craioveanu va fi alături de Universitatea Craiova

Câștigător cu Universitatea Craiova al eventului din 1990-1991, Gică Craioveanu va fi alături de „juveții” lui Cristiano Bergodi în această seară. 

Seara magică care se anunță în Bănie nu putea fi completă fără „Grande” Craioveanu! Fosutl mare jucător al Științei a sosit special din Spania și are un mesaj special pentru „juveți”: „Vă salut cu drag, leilor! M-am întors acasă pentru meciul de mâine, un meci în care mi-am pus de la începutul campionatului cele mai mari speranțe, cele mai mari iluzii. Am venit la meciul cu FCSB și am reușit să câștigăm.”

 

Craioveanu a vorbit și despre „disputa” cu fiul său: „Am venit și acum și am avut ceva emoții, o dispută cu băiatul meu Alexandru, pentru că mâine făcea 19 ani și mi-a spus Papa, dacă nu mergi la meciul ăsta, te dau afară din casă. Aşa că este un motiv de orgoliu să fiu mâine (n.r. azi) alături de băieți și sper ca împreună să-i împingem de la spate și să reușim să fim campioni”

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.