Sport
Gică Popescu are coronavirus, dar meciul cu „U” Craiova nu este în pericol

Președintele clubului FC Viitorul, Gheorghe Popescu, are COVID-19, a anunțat clubul lui Hagi. Dobrogenii au dat și detalii despre starea sa de sănătate. 

Gică Popescu a făcut testul pentrul coronavirus individual, iar rezultatul a ieșit pozitiv. Acesta nu prezintă simptome, iar clubul FC Viitorul a anunțat că jocul cu Universitatea Craiova, de luni, 14 septembrie, nu este în pericol: „FC Viitorul Constanţa anunţă că, în urma unei testări Covid-19 efectuate individual de preşedintele clubului nostru, Gheorghe Popescu, rezultatul a fost unul pozitiv.  Contrar acestui rezultat, preşedintele clubului nostru nu prezintă niciun fel de simptome. În continuare se va aştepta un răspuns al DSP Bucureşti pentru a se urma procedurile specifice în astfel de situaţii.

Acest test a fost efectuat separat de restul echipei noastre, astfel că ne continuăm pregătirea meciului cu Universitatea Craiova în condiţii normale", a transmis Viitorul.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.