Sport
Gică Popescu: „O soluție ar fi să se considere ca finală situația actuală”

Fostul mare jucător Gică Popescu a vorbit la Realitatea Plus despre amânarea turneului final UEFA EURO 2020 şi despre situaţia actuală din România.

Popescu, implicat direct de către autorităţi în organizarea Europeanului la Bucureşti, vede soluţia aleasă ca cea corectă şi le permite românilor să termine stadioanele: Măsura celor de la UEFA e cea mai bună în acest moment, dată fiind pandemia de la nivelul mondial. E cel mai bun lucru pentru sănătatea oamenilor. Era imposibil să se țină în această vară Euro pentru că nu știm cum va evolua această epidemie. Din punct de vedere la construirii celor trei stadioane nouă ne dă o relaxare Eram stresați de timp. Două erau operaționale până la data startului, dar acum avem un an să ducem la bun sfârșit toate stadioanele pentru Euro 2021”

 

Întrebat despre situaţia actuală a sezonului, "Baciul" nu crede că se va mai juca fotbal în România în această primăvară, iar o decizie ar putea fi încheirea acestuia:  "O soluție ar fi să se considere ca finală situația actuală. CFR pe primul loc, apoi Craiova Să nu retrogradeze nimeni și să urce două echipe. Echipele de pe 1 și 2 din Liga a 2-a.

”Este foarte greu să ne facem un plan pentru că nu știm cum va evolua această epidemie. Va fi foarte greu să se mai joace în această primăvară."

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.