Sport
Gigi Becali i-a transmis lui Mihai Rotaru să-l ia înapoi pe Andrei Vlad

La fel ca Universitatea Craiova, FCSB a fost eliminată din cupele europene de către o echipă obscură, fără mari performanțe în Europa. După meci, Becali a anunțat că e gata să-l dea înapoi pe Andrei Vlad la echipa din Bănie. 

În urmă cu câțiva ani, Vlad a plecat de la Craiova la FCSB, fiind un mare scandal în urma acestei mutări: „Am învățat din greșeli. În viața mea n-o să mai iau jucători d-ăștia de 28-29 de ani din străinătate care-s liberi și îi iau eu liberi de buni. La Ondrasek și Vucur mă refer. Nu mai vreau să-i văd la prima echipă, să-i văd la echipa a doua. Îi las liberi, au timp o lună să se transfere, să se ducă.

 

L-am sunat pe Rotaru și i-am zis că toate se întâmplă c-am furat. Vreau să dau lucrul furat înapoi. Da, la Vlad mă refer. Am furat și Dumnezeu mă pedepsește. M-a pedepsit și în campionat, și acum. Trebuie să dau lucrul furat înapoi. I-am zis că trebuie să-mi dea 450 de mii înapoi și-l dau.

Chiar dacă refuză, măcar știu că am conștiința împăcată, că am vrut să dau lucrul furat înapoi. A zis că vorbim mâine-poimâine, dar vreau să dau lucrul furat înapoi. Asta e cea mai mare problemă a mea, că l-am furat atunci pe Vlad”, a declarat Becali la Digsport. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.