Sport
Gigi Becali reia diversiunile înaintea derby-ului cu Ştiinţa: „Dau 5 milioane pe Mitriţă şi Bancu”

Ca de obicei înaintea meciurilor importante, Gigi Becali apelează la diversiuni, la strategii ieftine şi răsuflate. Astfel, în săptămâna derby-ului cu Universitatea Craiova, patronul de la FCSB a declarat că-i ofertează pe cei mai buni jucători ai Ştiinţei, internaţionalii Alex Mitriţă şi Nicuşor Bancu, pe care ar plăti 5 milioane de euro.

„Bancu și Mitriţă fac 5 milioane amândoi. Dau 3 milioane pe Mitriță la orice oră și 2 milioane pe Bancu.  Mitriţă e cel mai valoros, e cât toată echipa. Nu vreau să-l compar nici cu Maxim, nici cu Drăguș, e mai valoros decât Stanciu și decât toată echipa României” a declarat Becali la ProX. Becali l-a „uitat” pe Cicâldău doar pentru că acesta este suspendat la meciul cu FCSB. Astfel de declaraţii sunt obişnuite pentru patronul FCSB în săptămâna premergătoare unui joc important, scopul fiind destabilizarea atmosferei în lotul adversarului şi demotivarea jucătorilor în cauză, care ar lua în calcul un transfer la FCSB. În trecut, Băluţă, Vătăjelu sau Ivan au fost alte „ţinte” ale lui Gigi Becali înaintea duelurilor cu Universitatea Craiova.

Derby-ul Universitatea Craiova – FCSB este programat duminică, de la ora 21, pe arena „Ion Oblemenco”. Biletele costă: 15 lei la peluze, 30 de lei la tribuna a II-a, 40 de lei la tribuna I şi 100 de lei la VIP. Ele se pot achiziţiona de la magazinul mobil, din centrul Craiovei, de la casele de bilete de la Sala Polivalentă, online, de pe site-ul clubului, precum şi de la partenerii Eventim.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.