Sport
Gigi Becali vrea să se răzbune pe Universitatea Craiova

În urmă cu aproximativ trei ani, Universitatea Craiova a folosit o echipă inedită într-un meci cu Viitorul, decisiv titlul de campioană. Atunci, FCSB avea nevoie ca Știința să încurce trupa lui Hagi, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Acum, la trei ani distanță, Universitatea Craiova se află în luptă directă cu CFR Cluj pentru câștigarea titlului de campioană. În funcție de firul rezultatelor, oltenii ar avea nevoie de „ajutorul” FCSB-ului. Bucureștii ar putea să o încurce pe CFR, însă Becali anunță o răzbunare: „Vezi cum se întoarce roata? Vrem să promovăm şi noi tinerii. Cine a promovat tinerii? Răspund cu aceeaşi monedă. Noi vrem să promovăm tinerii acum...nu a spus Marcel Popescu că vrea să promoveze tinerii? Vrem şi noi să promovăm tinerii. Eu sunt foarte serios, dar promovăm tinerii. Aşa au jucat ei cu Viitorul”, a declarat patronul FCSB în direct la DigiSport.

 

Pe 7 mai 2017, Universitatea a pierdut, scor 0-1, duelul cu Viitorul de pe teren propriu. Vlad - Dimitrov, Screciu, Dumitraș, Bucurică - Petre, Zlatinski, Gustavo - Jazvic, A. Popescu și Bancu au fost jucătorii trimiși în teren de Gigi Mulțescu. Golul victoriei a fost înscris de Florinel Coman.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.