Sport
Gigi Becali: „Vreau ca U Craiova să câștige campionatul, dar cred că CFR o să-l ia”

După ce echipa pe care o patronează a câștigat primul trofeu după 5 ani, Cupa României, Gigi Becali a făcut show la DigiSport și a vorbit și despre lupta la titlu dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj. 

Oltenii și-ar fi dorit ca finala să fie amânată pentru a nu fi afectat fair-play-ul. FCSB a câștigat trofeul, astfel că nu vor mai avea nicio motivație în jocul cu CFR Cluj, fiind deja calificați în UEFA Europa League. Același lucru se poate spune și despre FC Botoșani, echipă care va merge și ea în Europa, întrucât Astra și Gaz Metan Mediaș nu au licență UEFA: „Dacă FCSB câștigă Cupa României, CFR va înfrunta două echipe care nu mai au motivație. Și noi am face poate la fel: am odihni anumiți jucători pentru că vacanța este scurtă.Nu o să acuzăm pe cineva dacă FCSB o să joace cu juniori, dar de ce să nu evităm. Milităm pentru amânarea partidei din finala Cupei României. De ce să nu jucăm FCSB-CFR Cluj cu cuțitele pe masă?”, declara patronul Științei, Mihai Rotaru. 

 

Cererea Craiovei nu a fost acceptată, iar bucureștenii au câștigat finala. La final, Gigi Becali a declarat: „Eu cred că CFR Cluj va câștiga titlul, deși eu vreau Craiova. Au făcut multe lucruri atâția ani și nu pot să am o prietenie cu ei. Ei au făcut ce au făcut, dar nu sunt dușmanii mei. Nu am nicio concurență cu Craiova”

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.