Sport
Gol Mihăilă pentru România U21

Atacantul Universității Craiova, Valentin Mihăilă, a marcat primul său gol la naționala under 21 a României, în victoria cu 3-0 contra Irlandei de Nord, în preliminariile Euro 2021 de tineret.

Jucătorul Craiovei a marcat la primul său meci că titular la naționala U21 a României, majorând scorul la 2-0, după ce Tudor Băluță punctase mai devreme. Andrei Ciobanu a stabilit rezultatul final. Tot pe terenul de la Voluntari marcase  Mihăilă și pentru Universitatea Craiova, în victoria cu 2-1 obținută acum 2 luni. Mihăilă a avut o evoluție bună și a fost înlocuit în minutul 70, când se decisese meciul. Selecționerul Mirel Rădoi a început cu: Vlad - Rațiu, Pașcanu, Chindris, Boboc - Băluță, Oaida, Ciobanu - Man, Mihăilă, Petre. Au intrat: Drăguș, Neicutescu, Ganea, Grigore.  Romania are 6 puncte după 3 meciuri și este pe locul 3 in grupă, iar următorul joc va fi cu Finlanda, in noiembrie, pe teren propriu.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.