Sport
Gol Mihăilă pentru România U21

Atacantul Universității Craiova, Valentin Mihăilă, a marcat primul său gol la naționala under 21 a României, în victoria cu 3-0 contra Irlandei de Nord, în preliminariile Euro 2021 de tineret.

Jucătorul Craiovei a marcat la primul său meci că titular la naționala U21 a României, majorând scorul la 2-0, după ce Tudor Băluță punctase mai devreme. Andrei Ciobanu a stabilit rezultatul final. Tot pe terenul de la Voluntari marcase  Mihăilă și pentru Universitatea Craiova, în victoria cu 2-1 obținută acum 2 luni. Mihăilă a avut o evoluție bună și a fost înlocuit în minutul 70, când se decisese meciul. Selecționerul Mirel Rădoi a început cu: Vlad - Rațiu, Pașcanu, Chindris, Boboc - Băluță, Oaida, Ciobanu - Man, Mihăilă, Petre. Au intrat: Drăguș, Neicutescu, Ganea, Grigore.  Romania are 6 puncte după 3 meciuri și este pe locul 3 in grupă, iar următorul joc va fi cu Finlanda, in noiembrie, pe teren propriu.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.