Sport
Ştiinţa a ajuns în Azerbaidjan. „Grande” Craioveanu e optimist: „Sperăm să venim cu victorie de la Baku”

Delegaţia Ştiinţei a plecat miercuri dimineaţa cu o cursă charter din Craiova şi a ajuns la prânz în Azerbaidjan, la Baku, unde joi, de la ora 19, ora României, joacă împotriva lui Sabail, în primul tur al Europa League. Din delegaţia oficială face parte şi "Grande" Gică Craioveanu, precum şi "maximii" Sorin Cârţu, Silviu Lung, Nicolae Ungureanu, Gheorghiţă Geolgău, Costică Donose şi Emil Săndoi. 

Zborul a decurs fără probleme, juveţii s-au cazat la hotelul "Hilton" din Baku, iar miercuri seara este programat antrenamentul oficial, pe arena "Bayil", una de 5.000 de locuri, cu gazon artificial. 

Ce a spus Craioveanu la plecarea spre Baku: „Mergem în Azerbaidjan cu speranţe, cu iluzii, sper să dăm bine în ele, sunt optimist. Nu am mai câştigat un meci în cupele europene din 93, de când i-am bătut pe feroezi, ţin minte primul gol al meu din tur, când am luat-o de la centru, am trecut de toţi şi au făcut penalty, iar „Balauru” Gane a dat două în retur. Alte timpuri. Sperăm să venim cu victorie de la Baku, echipa s-a pregătit foarte bine. Toată lumea mi-a spus că în amicale s-a jucat slab, dar pe mine nu mă interesează amicalele. Eu zic că suntem favoriţi, dar nu-mi place asta, trebuie să arătăm pe teren că suntem favoriţi. Mă tem de suprafaţa artificială, e incomodă, depinde dacă e de nouă generaţie, e foarte mult cauciuc sub iarbă, iar dacă intri în jocul lor, plăteşti. Essien are experienţă, a însemnat ceva în fotbalul mondial. Avem şanse de a intra în grupe, dar pe mine mă interesează campionatul, că nu putem câştiga Europa League”.

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.