Sport
Brazilianul Gustavo, împrumutat de la Ştiinţa în Emirate

Brazilianul Gustavo Vagenin (28 de ani) a fost împrumutat de Universitatea Craiova la formaţia Ajman Club, din Emiratele Arabe Unite pentru un an, cu opţiune de cumpărare. Pentru acest împrumut, Universitatea va primit 300.000 de euro, urmând să mai încaseze încă 700.000 de euro, dacă Ajman îl va cumpăra definitiv.

„Gustavo a fost împrumutat în Emiratele Arabe Unite pentru o perioadă de un an, cu opțiune de cumpărare. Îi dorim mult succes în noua aventură la echipa Ajman Club” a anunţat Universitatea Craiova.

Gustavo, evaluat la 400.000 de euro pe transfermarkt, a revenit în iarna trecută la Universitatea Craiova, după ce jucase un an şi jumătate în China, la Liaoning Whowin.

Brazilianul a semnat iniţial un contract până în vară, apoi pe încă 3 ani, dar a strâns numai 67 de minute în 7 meciuri din play-off, în care a marcat un gol, din penalty, la Botoşani. Nemulţumit că a jucat destul de puţin de când a revenit în Bănie, jucătorul brazilian a căutat o altă echipă unde să evolueze, iar ofertele nu au lipsit. 

„Este momentul pentru o nouă provocare în cariera mea. În Craiova am prieteni și o relație excelentă cu toți fanii, așa că e greu să plec de aici. De când am ajuns la Craiova, în 2016, m-am luptat pentru trofee, am câștigat Cupa și am fost mereu uniți. Din păcate, în aceste 5 luni nu ne-am putut întâlni pe stadion din cauza pandemiei. Nu ne-a fost uşor, am avut multe dificultăţi şi multe situaţii potrivnice, dar voi, fanii, ne-aţi dat impuls, ne-aţi împins de la spate. Mulţumesc, Craiova, şi acesta nu este un mesaj de adio, ci de revedere. Hai, Craiova”, a fost mesajul lui Gustavo la plecare.

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.