Sport
Handbalistele Craiovei au trecut şi de HC Zalău

Echipa feminină de handbal a Craiovei a câştigat şi meciul din etapa a 5-a a Ligii Florilor, scor 31-24, la pauză 18-12, cu HC Zalău, astăzi, în Sala Polivalentă. A fost al doilea meci în decurs de 48 de ore pentru craiovence, care au câştigat şi sâmbătă, în deplasare, cu U Cluj. 

Au evoluat cu HC Zalău pentru formaţia lui Bogdan Burcea: Dumanska, Stanciu, Lung (portari), Florianu 11 goluri, Nikolic 6, Popescu 3, Vizitiu 3, Ţicu 2, Tudor 1, Colac 1, Rădoi 1, Pricopi 1, Trifunovic 1, Klikovac 1, Ardean, Şelaru, Stoican.

După 5 etape, SCM Craiova are maximum de puncte, 15, şi se află pe locul 1 în clasament, cu un meci mai mult decât CSM Bucureşti şi Corona Braşov, celelalte echipe care au câştigat toate meciurile jucate. Următoarea partidă a fetelor noastre va fi derby-ul cu CSM Bucureşti, la sfârşitul acestei luni, în deplasare. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.