Sport
Handbalistele Craiovei au trecut şi de HC Zalău

Echipa feminină de handbal a Craiovei a câştigat şi meciul din etapa a 5-a a Ligii Florilor, scor 31-24, la pauză 18-12, cu HC Zalău, astăzi, în Sala Polivalentă. A fost al doilea meci în decurs de 48 de ore pentru craiovence, care au câştigat şi sâmbătă, în deplasare, cu U Cluj. 

Au evoluat cu HC Zalău pentru formaţia lui Bogdan Burcea: Dumanska, Stanciu, Lung (portari), Florianu 11 goluri, Nikolic 6, Popescu 3, Vizitiu 3, Ţicu 2, Tudor 1, Colac 1, Rădoi 1, Pricopi 1, Trifunovic 1, Klikovac 1, Ardean, Şelaru, Stoican.

După 5 etape, SCM Craiova are maximum de puncte, 15, şi se află pe locul 1 în clasament, cu un meci mai mult decât CSM Bucureşti şi Corona Braşov, celelalte echipe care au câştigat toate meciurile jucate. Următoarea partidă a fetelor noastre va fi derby-ul cu CSM Bucureşti, la sfârşitul acestei luni, în deplasare. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Eu am avut o discuție, și pe această cale vreau să îi mulțumesc lui Alexandru Dedu că s-a gândit la Craiova ca și oraș gazdă, FRH contactase șapte cele mai importante echipe ale lumii: Rusia, Franța, Danemarca, Norvegia etc" -  viceprimarul Craiovei Adrian Cosman.

© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.