Sport
Handbalistele campioane şi antrenorii lor sunt 'cetăţeni de onoare' ai Craiovei

Datorită performanţelor obţinute pe plan european, prin câştigarea Cupei EHF, handbalistele Valentina Ardean Elisei, Cristina Zamfir Florianu, Andreea Rădoi, Florentina Stanciu, Iulia Dumanska, Zeljka Nikolic, Carmen Șelaru, Jelena Trifunovic și Ana Maria Țicu și antrenorii Bogdan Burcea și Grigore Albici au primit titlul de "Cetăţean de onoare" al Craiovei.

La festivitatea organizată la Teatrul Naţional "Marin Sorescu" au participat cei doi tehnicieni, dar şi 6 dintre sportive, oltencele Ţicu, Rădoi, Florianu şi Şelaru, dar şi veteranele Vali Ardean şi Flori Stanciu, lipsind jucătoarele din Serbia, Nikolic şi Trifunovic, precum şi portarul Iulia Dumanska, aceasta semnând deja cu Vâlcea. 

SCM Craiova a solicitat în aceeaşi zi Federaţiei Europene de Handbal un wild-card pentru participarea în Champions League pentru sezonul următor. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.