Sport
Handbalistele Craiovei au învins Mioveniul, dar antrenorul Burcea e nemulţumit

Echipa de handbal feminin SCM Craiova a repurtat a doua victorie în două zile în cadrul turneului de la Sf. Gheorghe. Astfel, fetele lui Bogdan Burcea au învins, în meciul contând pentru etapa a treia a Ligii Florilor, pe nou-promovata Dacia Mioveni, scor 28-25, la pauză 16-15. Cu o zi mai devreme, "leoaicele" trecuseră de o altă nou-promovată, Crişul Chişineu Criş.

Deşi obţinute contra unor nou-promovate, victoriile sunt importante, atât pentru clasament, cât şi pentru moral, mai ales că echipa ese lipsită de anumite jucătoare. Astfel, Adriana Crăciun are fractură mâna dreaptă, Alexandra Colac, Ana Maria Savu, Francesca Gogoșeanu și antrenorul cu portarii, Grigore Albici sunt suspecți de Covid 19. 

Au jucat pentru SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru (portari), Ţicu 12 goluri, Zamfir 6, Orşivschi 3, Nica 3, Cace 1, Andrei 1, Ion, Mincu, Matlashova, Adespii. 

Antrenorul Bogdan Burcea s-a declarat nemulţumit de joc, specificând chiar că anumite handbaliste au dezamăgit: "Sunt la fel de nemulțumit ca și după jocul de ieri. Exceptând postul de portar și jucătoarele deja cunoscute, care evoluează constant, Șelaru, Țicu și Zamfir, restul m-au dezamăgit. Am ales acest proiect, să investim în jucătoare tinere și trebuie să pună osul la muncă. Momentan nu am respectat blazonul pe care îl avem. Sportive cu experiență ca Andrei și Nica, sunt pe minus, din păcate, nici măcar pe zero. Sportivele tinere mai au mult de muncă, trebuie să se mobilizeze și să își aducă aportul să performăm. Colectiv nu avem cu ce să ne lăudăm după acest meci. Momentan, nicio echipă nu a impresionat, exceptând pe CSM București. Urmează un joc foarte greu cu Buzăul, care a investit foarte mult, dar, ca și ei, ne vom lupta pentru cele trei puncte. Sper ca echipa mai bună să câștige.”

Ana Maria Țicu a avut o prestaţie excelentă în acest meci, la finalul căruia a declarat: “A fost un meci greu, ne așteptam să fie așa, pentru că este o echipă nou-promovată și ambițioasă. Mă bucur că am luat cele trei puncte. A fost un joc echilibrat, au fost și momente de relaxare, dar important este că ne-am impus. ”

SCM Craiova joacă duminică, de la ora 19,15, cu Gloria Buzău, şi marţi, de la ora 11, cu Activ Prahova. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.