Sport
Handbalistele Craiovei, bătute măr de echipa lui Tadici

Echipa de handbal a Craiovei a suferit o înfrângere drastică în primul meci din 2021. Deşi au întâlnit o echipă, HC Zalău, pe care o învinseseră cu câteva zile în urmă, într-un turneu amical la Vâlcea, fetele lui Bogdan Burcea s-au înclinat cu 24-18, la pauză 13-8. Astfel, după cutremurul care a dus la plecarea de la cârma naţionalei, a urmat o replică pentru antrenorul craiovean, prin eşecul dur în faţa mentorului Tadici. 

Fără Ana Maria Ţicu, SCM Craiova a pierdut-o şi pe Ana Maria Savu, care s-a accidentat în prima repriză. Partida dintre SCM Craiova şi HC Zalău s-a disputat în Sala Dumitru Popescu Colibaşi din Braşov şi a contat pentru etapa a 7-a a Ligii Florilor. 

Au jucat pentru SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenţ, Chetraru (portari), Zamfir 6 goluri, Orşivschi 4, Molnar 2, Nica 2, Cace 1, Gogoşeanu 1, Crăciun 1, Andrei, Colac, Ion.

Cu 6 puncte după tot atâtea meciuri disputate, formaţia din Bănie ocupă locul 9 în ierarhia Ligii Florilor şi va juca următorul meci pe 29 ianuarie, cu Rapid Bucureşti. 

 

 

 

Foto: mircea rosca facebook, action foto

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.