Sport
Handbalistele Craiovei: „Obligatoriu trebuie să câştigăm la Deva”

Handbalistele de la SCM Craiova joacă în etapa a 3-a din Liga Florilor MOL, în deplasare, sâmbătă, de la ora 18, cu ultima clasată, CSM Deva, care nu are niciun punct. Craiovencele sunt mari favorite şi speră să-şi confirme statutul. Antrenorul secund Costin Dumitrescu şi jucătoarele Adriana Ţăcălie şi Oana Ştefania Jipa au prefaţat duelul din acest week-end, într-o conferinţă de presă. 

„Suntem pregătiţi, am încercat să ţinem echipa cu picioarele pe pământ, fiindcă abia a început campionatul şi nu avem de ce să prindem aripi. Avem premise pentru a face un rezultat bun, dar cu muncă şi disciplină. Cerem ca fiecare fază să fie tratată la maxim, ne dorim cele trei puncte, la fel ca Deva, care are jucătoare cu ştate vechi în prima ligă. Încercăm o schimbare de ritm pentru faza de atac şi o repliere rapidă. Nu trebuie să tratăm jocul uşor, fiindcă punctele sunt vitale. Faptul că jucăm cu spectatori este o bucurie şi să sperăm să se continue la fel” a declarat Costin Dumitrescu, antrenorul secund al SCM Craiova.

 

„Orice meci în deplasare este mai greu, îl tratăm serios, dar obligatoriu trebuie să câştigăm şi asta îl face şi mai dificil. Presiune este la fiecare meci, fiindcă mereu vreu să câştigăm şi pentru asta ne pregătim. Cel mai mult contează că suntem toate sănătoase, iar dacă jocul merge şi victoriile aduc victorii, atmosfera este bună la echipă şi vrem să menţinem această atmosferă. Nu ştiu dacă sunt 100 % ca pregătire, încerc să dau tot meci de meci şi să ajung la nivelul maxim şi să ajut echipa. Luăm fiecare meci în parte, am înţeles că obiectivul clubului este clasarea pe locuriule 1-8, dar noi încercăm să facem cât mai mult” a declarat Adriana Ţăcălie.

 

„Avem o echipă frumoasă, putem ajunge departe, deşi multe echipe şi-au propus obiexctive importante, şi noi ne dorim să fim acolo, sus, vrem să luăm toate punctele, la fiecare meci” a spus Oana Ştefania Jipa.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.