Sport
Handbalistele de la SCM Craiova dispută două partide la interval de 48 de ore

Echipa feminină de handbal a Craiovei dispută două meciuri la interval de numai 48 de ore, în Liga Florilor, duminică, de la ora 11, în deplasare, cu U Cluj, şi marţi, tot de la ora 11, în Sala Polivalentă, cu HC Zalău.

Antrenorul secund al formaţiei din Bănie, Dumitru Berbece, spune că fetele sunt pregătite să abordeze ambele jocuri la potenţial maxim, cu recuperarea de rigoare între jocuri, ţinând cont şi de distanţa mare dintre Craiova şi Cluj. „Avem toată echipa sănătoasă, inclusiv fetele care au venit de la lot, pe care abia le aşteaptam. Clujul are jucătoare cu experienţă şi este în foame de puncte. Va fi un meci contra echipei la care joacă şi fata mea. Trebuie să fim atenţi, sunt puncte foarte importante şi trebuie să le obţinem. Pentru meciul cu Zalău trebuie să ne refacem repede, să  ne prezentăm în condiţii optime” a spus Berbece.

“Ne aşteaptă două meciuri destul de grele. Primul va fi la Cluj, unde ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o echipă motivată, dar vom merge acolo să luăm cele trei puncte. Cu Zalăul va fi nouă partidă foarte grea, dar aşteptăm fanii să vină să ne susţină” a declarat Ana Maria Ţicu. Colega sa, Andreea Rădoi, a adăugat: „Ambele jocuri vor fi puternice, sunt două echipe foarte bune, dar sunt convinsă că putem să obţinem toate cele şase puncte.”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.