Sport
Helsinki din La Casa de Papel: „Meciul Oradea - Craiova de la baschet a arătat un nivel bun ”

Darko Peric, actorul care îl interpretează pe personajul "Helsinki" din serialul fenomen "La Casa de Papel", a vorbit despre anii petrecuţi în România şi pasiunea sa pentru baschet.

Peric a fost dezamăgit că în momentul în care a locuit în ţara noastră nu exista un nivel bun de baschet. Actorul a rămas în contact cu ceea ce se întâmplă în România, ţară în care a trăit timp de 9 ani. 

 

"Mie îmi plăcea foarte mult baschetul când eram adolescent, dar apoi am venit în România și în România nu exista baschet în anii aceia, doar foarte puțin...Dinamo și încă câteva echipe. În schimb, acum am fost surprins foarte plăcut...am fost în iarnă la un meci dintre Oradea și Craiova și am văzut un nivel de baschet foarte ok, am văzut în acțiune jucători americani, jucători sârbi...Chiar mi-a plăcut faza asta că în sfârșit există nivel bun şi în România."

 

În interviul oferit pentru Virgin Radio România, "Helsinki" a declarat de mai multe ori că are mulţi prieteni în oraşul Craiova şi că Bănia avea foarte mulţi "punkişti", astfel că a unit mai multe relaţii cu oltenii.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.