Sport
Houri, despre derby-ul cu Dinamo: „Când te apuci de fotbal îţi doreşti să joci în astfel de meciuri”

Una dintre achiziţiile inspirate ale Universităţii Craiova din ultimii ani, mijlocaşul francez Lyes Houri, spune că s-a acomodat deja în Bănie, unde a fost foarte bine primit de fani şi este nerăbdător să joace în derby-ul cu Dinamo, echipă la care joacă doi dintre foştii coechipieri de la Viitorul, Matei şi Filip. 

„Va fi un meci important, un derby, indiferent de poziţiile în clasament, când te apuci de fotbal îţi doreşti să joci în astfel de meciuri. Nu ştiu foarte bine istoria acestor derby-uri, dar am auzit că mereu au fost meciuri bune, tensionate şi mă bucur dacă voi fi pe teren. Cred că dacă vom câştiga cu 1-0 va fi foarte bine, este importantă victorie, fiindcă trebuie să urcăm în clasament. Îi ştiu pe Filip şi pe Matei, am jucat împreună la Viitorul, dar pe teren nu mai suntem prieteni, apoi vom discuta. Nu e o presiune să fiu aici, mă simt foarte bine la Craiova, am primit multe mesaje de la fani, am fost foarte bine că am marcat primul gol pentru Universitatea şi sper să joc din ce în ce mai bine. Voi da sută la sută pentru echipă. Ştiu câteva cuvinte în română, seamănă cu franceza, îmi place la Craiova, este un oraş care trăieşte pentru fotbal, lumea te opreşte pe stradă” a declarat Lyes Houri.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.