Sport
Ianis Hagi a ales „Ibrox, baby”. Rangers l-a transferat definitiv

Internaționalul român Ianis Hagi a fost transferat definitiv de către Glasgow Rangers de la Genk, iar suma de transfer este aproximată în jurul cifrei de 4 milioane de euro. 

Jucătorul de 21 de ani a impresionat în timpul petrecut la Rangers, 3 goluri și două pase decisive în cele 12 partide disputate în tricoul scoțienilor. După ce mutarea a fost anunțată oficial, Hagi a postat pe contul său de Instagram următorul mesaj: „Sunt extrem de fericit şi de mândru că fac parte din familia Rangers şi că reprezint culorile acestui club important. Abia aştept să mă alătur colegilor, să joc din nou pe Ibrox şi să mă bucur iar de momente, alături de aceşti fani minunaţi. De asemenea, vreau să mulţumesc clubului Genk şi suporterilor de acolo pentru ajutorul şi afecţiunea pe care mi le-au oferit. Vă doresc tot binele”. 

 

Pe lângă evoluțiile bune în tricoul lui Rangers, Ianis le-a intrat în inimă fanilor prin cuvintele rostite după partida cu Braga, din Europa League „It's amazing! Ibrox, baby! It's something different”. Românul marcase două goluri și își calificase echipa în faza superioară a UEL. 

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.