Sport
Ianis Hagi: „Suntem mai curajoși”

Ianis Hagi nu a avut parte de cel mai bun joc în duelul cu Irlanda de Nord, însă fiul „regelui” consideră că Mirel Rădoi a adus un aer proaspăt la națională, însă are nevoie de timp pentru a se vedea o schimbare. 

Pasăm mult mai mult, suntem mai curajoși, dar cred că și defensiv s-au schimbat unele lucruri, ne apărăm mai sus, recuperăm repede și nu-i mai așteptăm pe adversari să ne dea mingea. Am avut foarte multe ocazii față de meciurile pe care le-am avut în trecut. Acum, văzând acest meci, cred că avem capacitatea de a lua multe puncte din această grupă și nu numai în deplasarea de la Belfast. Putem să punem probleme echipelor mult mai bune și sunt încrezător în ce am început cu noul antrenor”, a spus Ianis Hagi.

 

În această seară, de la ora 21:45, România merge în Austria pentru etapa a doua din noul sezon al Ligii Națiunilor: „Acum întâlnim o echipă mai bine cotată și spațiile vor fi mult mai mari. Trebuie să profităm de punctele lor slabe. Presiune este mereu pe umerii mei și nu doar la echipa națională. Sunt un număr 10 și știu că la fiecare meci trebuie să dau gol și pasă de gol și când nu fac asta sunt dezamăgit de evoluția mea, dar sunt pozitiv și cred că va fi mult mai bine ce va urma la echipa națională față de primele 11 meciuri”, a declarat Ianis Hagi, într-un interviu acordat pentru FRF.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.