Sport
Iftime nu avea cum să nu comenteze la adresa Craiovei! Patronul Botoșaniului acuză arbitrajul

Universitatea Craiova a trecut și peste complexul FC Botoșani și a câștigat pentru prima oară în istorie pe terenul moldovenilor. Într-o intervenție la PRO X, Valeriu Iftime, patronul adversarilor, a acuzat că arbitrajele sunt de partea Științei în acest sezon. 

Iftime nu a acceptat înfrângerea echipei sale și consideră că Botoșani este dezavantajată de arbitri: „Are ceva Craiova, există o iubire de asta din vremea Craiovei Maxima, ceva ce nu se spune. Anul asta merită să fie campioană, dar cumva s-au aliniat astrele pentru ei. Și arbitrajele, și coronavirus… Păi cu FCSB a fost clar avantajată de arbitraj, aseară noi am avut penalty la 0-0. Dacă deschideam scorul, altfel se juca.

Nu sunt de acord că nu trebuie să vorbim despre arbitraj. În România, jumătate din discuțîi ar trebui să fie despre arbitraj pentru că sunt prea multe greșeli și prea mulți arbitri mediocri. Am fost “tăvălit” și la Astra, în primul meci din play-off. În România, nimeni nu îi poate face nimic unui arbitru care greșește. E incredibil! Indiferent imptoriva cui greșesc, arbitrii trebuie făcuți să răspundă într-un fel sau altul. Caravana trece, noi lătrăm că prostii. Greșelile trebuie taxate. Copiii ăștia se “tăvălesc” pe acolo și un arbitru întoarce meciul. Și cu FCSB, și cu Dinamo ne-au făcut praf. 

Echipa e debusolată, îmi spun mereu ‘domnule, Botoșaniul nu are nicio șansă! Suntem tot timpul vânați’. Nu avem nevoie de 5% ai vreunui arbitru, vrem doar corectitudine. Arbitrul de aseară s-a bucurat când a dat Craiova, cred că dacă îi masurai tensiunea… Iar la noi în careu a fost Chindris tăvălit și nimic… Eu vreau doar să găsim pârghiile să corectăm aceste erori.”

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.