Sport
Imaginea deznădejdii la Craiova. Papură: „Atât s-a putut”

Ultimul meci al sezonului a arătat o Universitatea Craiova rănită, obosită, măcinată de accidentări, iar imaginea cu Mihăilă la finalul meciului arată cum Știința a pierdut tot în doar două luni, înainte vorbindu-se chiar de câștigarea eventului. 

La finalul partidei, Corneliu Papură a încercat să explice finalul de sezon ratat: „E clar că n-ar fi un sezon bun dacă ratăm cupele europene, mai ales că în ultimii doi ani am fost acolo. Atât s-a putut, a fost multă neșansă, a contat și accidentarea lui Koljic. Contează orice jucător pe care nu-l ai la dispoziție, am avut jucători accidentați, suspendați. Toate au mers împotriva noastră”. De asemenea, tehnicianul Universității nu a ezitat să critice gestul lui Tiago Ferreira: „La un asemenea meci, acel gest nu trebuia să existe. Dacă jucam 11 vs 11, aveam șanse să câștigăm. Cât am putut să ținem un ritm bun, adversarul nu s-a apropiat de poartă. Am avut neșansă, ne-am dat autogol și nu am reușit să câștigăm. Cu toții suntem supărați, vom face o analiză și vom vedea de ce am ajuns să facem astfel de gesturi. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.