Sport
Imaginea deznădejdii la Craiova. Papură: „Atât s-a putut”

Ultimul meci al sezonului a arătat o Universitatea Craiova rănită, obosită, măcinată de accidentări, iar imaginea cu Mihăilă la finalul meciului arată cum Știința a pierdut tot în doar două luni, înainte vorbindu-se chiar de câștigarea eventului. 

La finalul partidei, Corneliu Papură a încercat să explice finalul de sezon ratat: „E clar că n-ar fi un sezon bun dacă ratăm cupele europene, mai ales că în ultimii doi ani am fost acolo. Atât s-a putut, a fost multă neșansă, a contat și accidentarea lui Koljic. Contează orice jucător pe care nu-l ai la dispoziție, am avut jucători accidentați, suspendați. Toate au mers împotriva noastră”. De asemenea, tehnicianul Universității nu a ezitat să critice gestul lui Tiago Ferreira: „La un asemenea meci, acel gest nu trebuia să existe. Dacă jucam 11 vs 11, aveam șanse să câștigăm. Cât am putut să ținem un ritm bun, adversarul nu s-a apropiat de poartă. Am avut neșansă, ne-am dat autogol și nu am reușit să câștigăm. Cu toții suntem supărați, vom face o analiză și vom vedea de ce am ajuns să facem astfel de gesturi. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.