Sport
În 3 zile, baschetbaliștii Craiovei au ratat Top 6 în campionat și Final Four-ul Cupei României!

Deși era văzută de unii cu șanse la titlu la startul sezonului echipa de baschet a Craiovei a ratat în decurs de 3 zile toate obiectivele, respectiv calificarea în Final Four-ul Cupei României și în Top 6 în campionat, după două înfrângeri pe teren propriu în fața aceleiași echipe, CSM Oradea. Sâmbătă, craiovenii s-au înclinat cu 78-65 în fața campioanei, iar Dinamo a învins la Pitești și a mers în Top 6.

Au jucat pentru SCMU Craiova:  Pratt (15), Troupe (17), Diculescu (9), Stoyanov, Byrd, Berceanu, Gudul (7), Năsturescu, Țibârnă, Laser (20).

Echipa lui Aco Todorov va evolua acum în Grupa B, grupa 7-12, de unde va obține probabil calificarea în play-off, pentru a juca împotriva primelor 2 echipe din LNMB. Până atunci, craiovenii vor întâlni echipe precum Voluntari, Sighetul Marmației sau Miercurea Ciuc. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.