Sport
În ciuda lui Dan Petrescu! Ştiinţa a dominat la Botoşani şi a câştigat cu 2-0

Universitatea Craiova s-a impus, scor 2-0, pe terenul formaţiei FC Botoşani, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 8 din play-off. Golurile partidei au fost înscrise de Alex Cicâldău şi Gustavo, ambele din penalty.

Liderul campionatului a început bine partida, însă Stephane Acka şi Elvir Koljic au trecut pe lângă deschiderea de scor. Portarul gazdelor, Eduard Pap, a prins o zi excelentă şi a avut mai multe intervenţii salvatoare. Goalkeeper-ul a scos excelent şi lovitura de cap a lui Cosic din prima parte.

 

Chiar dacă a fost 0-0 la pauză, meciul a arătat spectaculos. Era clar că va veni şi golul, iar acesta a căzut dintr-o lovitură de la 11 metri. În minutul 77, Chindriş l-a lovit clar pe Mihăilă, iar arbitrul Radu Petrescu a arătat punctul cu var. Cicâldău a transformat fără probleme şi a dus-o pe Ştiinţa în avantaj. Ocaziile au urmat să curgă, însă Pap a continuat evoluţiile bune. Până la urmă, în prelungirile partidei, Chindriş a faultat din nou în careu, iar Cicâldău l-a lăsat pe colegul Gustavo să execute, iar brazilianul nu a dezamăgit. În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova a acumulat 44 de puncte şi s-a distanţat la 4 puncte de ocupanta locului 2, CFR Cluj, însă ardelenii au un meci mai puţin.

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.