Sport
În direct la Oltenia TV, Filiași a câștigat derby-ul Doljului

Pe stadionul „Extensiv”, CSO Filiași s-a impus în fața Universității Craiova II, scor 1-0, iar unicul gol a fost marcat de Dragoș Săulescu, din penalty, în minutul 42. 

Experiența celor de la Filiași s-a văzut în disputa cu „satelitul” Universității Craiova. În prima parte a jocului de pe stadionul din Parcul „Nicolae Romanescu”, oaspeții au avut cele mai mari ocazii și au deschis scorul în minutull 42, atunci când Duriță a fost faultat în careu de Ionuț Mitran, iar Săulescu a transformat fără probleme. De altfel, Filiași a mai avut o lovitură de pedeapsă în debutul reprizei secunde, dar Laurențiu Popescu a parat lovitura executată de Alexandru Fotescu. Craiovenii au avut cele mai mari ocazii ale reprizei a doua, însă fără izbândă, astfel că CSO își continuă forma bună, iar oficialii doljeni au speranțe că echipa ar putea promova la finalul stagiunii.

 

Universitatea Craiova 2: L.Popescu – Mitran, Dobre, Neţoiu, Vadasis (46, Zamfir), I.Popescu (70, Călin), Guţă, Enache, Petre, Popa, Burlacu.

CSO Filiaşi: Jianu (46, Enache) – Dănescu, Calu, Dina, Vulpe, Săulescu (71, Lupu), Duriţă, Vaştag, Poiană (75, Creţu), Fotescu (90, Manolache), Buţurcă (46, Armăşelu).

 

sursă foto: sportuldoljean.ro

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.