Sport
În direct la Oltenia TV, Turris Turnu Măgurele a remizat „alb” cu Miercurea Ciuc

Oltenia TV a transmis în premieră o partidă din Liga 2. Turris Turnu Măgurele a primit vizita formației Csíkszereda Miercurea Ciuc, iar jocul a fost unul deschis, însă cele două echipe au încheiat la egalitate, 0-0. 

Teleormănenii plecau favoriți în disputa de pe stadionul „Municipal” din Turnu Măgurele, iar elevii lui Erik Lincar au marcat în minutul șase, însă reușita lui Blănaru din cinci metri a fost anulată pe motiv de ofsaid. La doar câteva minute a venit o nouă ocazie din partea gazdelor. Niță a trimis peste poartă din 11 metri, deși acesta s-a aflat în postura de singur cu portarul. Turris a continuat să aibă acțiuni periculoase până la finalul primei părți, dar fără rezultat. După ieșirea de la cabine, „alb-albaștrii” ar fi putut deschide scorul în minutul 50. Csuros l-a faultat în careu pe puștiul Niță, însă Voicu a trimis foarte slab de la punctul cu var, iar tabela a rămas neschimbată. Momentul ratării penalty-ului a avut impact negativ pentru trupa care a ratat promovarea „la mustață” în sezonul trecut, iar Turris nu a putut să dea lovitura de grație celor din Miercurea Ciuc, deși s-a văzut că este echipa mai puternică. În urma acestui rezultat, Turnu Măgurele se poziționează pe locul 9, cu 16 puncte acumulate și urmează deplasarea de pe terenul formației Dunărea Călărași.

 

De remarcat că pe lângă transmisia de la Oltenia TV, jocul Turris - Csíkszereda s-a putut vedea și pe pagina de Facebook a clubului din Miercurea Ciuc, dar și pe un post local din Harghita. Acesta a fost comentat în limba maghiară de Róbert Kálmán Ráduly, primarul care s-a aflat în funcție până la alegerile din acest an.

 

Turris Oltul: Păun – Sălcianu, Buleică (Bărboianu, 46.), Haită, Niță, Nicola, Pană, Pîrvulescu, Voicu (Damașcan, 62.), Mihai (Cioinac, 81.), Blănaru.

 

Csíkszereda: Ribászki – Palmeș, Kelemen, Apró, Marrone, Csürös, Eder Gonzalez (Jebari, 83.), Savin, Botorok (Baga, 92.), Bauza (Schieb, 65.), Mészáros (Heberkon, 46.)

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.