Sport
Încă două cazuri de coronavirus la Universitatea Craiova!

Din nefericire, se înmulţesc cazurile de coronavirus la Universitatea Craiova, tocmai când echipa este atât de aproape de a câştiga titlul, după 29 de ani. După ce team-managerul echipei, Lucian Pretorian a fost pozitiv la testele de luni, miercuri craiovenii au efectuat o nouă serie de teste şi au fost anunţaţi joi că încă doi membri ai staff-ului au fost descoperiţi infectaţi cu COVID 19. Unul este antrenorul secund Gigi Ciurea, iar celălalt este preparatorul fizic Cornel Blejan. 

 

Niciun jucător nu a fost descoperit pozitiv la testele de până acum, dar echipa se află în caranatină, la cantonamentul din Lunca Jiului, şi nu s-a antrenat săptămâna aceasta. Testul unuia dintre jucători a fost neconcludent, aşa cum a fost şi luni cel al antrenorului Cristiano Bergodi, care însă a ieşit negativ la retestare. 

„Din păcate, la testarea suplimentară au fost două cazuri pozitive, ambele din rândul staffului Universității Craiova. Vestea bună este că toți fotbaliștii noștri sunt negativi, având un singur test neconcludent” anunţă clubul din Bănie.

Vineri va urma o nouă serie de teste pentru 17 jucători. 

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.