Sport
Încă două cazuri de coronavirus la Universitatea Craiova!

Din nefericire, se înmulţesc cazurile de coronavirus la Universitatea Craiova, tocmai când echipa este atât de aproape de a câştiga titlul, după 29 de ani. După ce team-managerul echipei, Lucian Pretorian a fost pozitiv la testele de luni, miercuri craiovenii au efectuat o nouă serie de teste şi au fost anunţaţi joi că încă doi membri ai staff-ului au fost descoperiţi infectaţi cu COVID 19. Unul este antrenorul secund Gigi Ciurea, iar celălalt este preparatorul fizic Cornel Blejan. 

 

Niciun jucător nu a fost descoperit pozitiv la testele de până acum, dar echipa se află în caranatină, la cantonamentul din Lunca Jiului, şi nu s-a antrenat săptămâna aceasta. Testul unuia dintre jucători a fost neconcludent, aşa cum a fost şi luni cel al antrenorului Cristiano Bergodi, care însă a ieşit negativ la retestare. 

„Din păcate, la testarea suplimentară au fost două cazuri pozitive, ambele din rândul staffului Universității Craiova. Vestea bună este că toți fotbaliștii noștri sunt negativi, având un singur test neconcludent” anunţă clubul din Bănie.

Vineri va urma o nouă serie de teste pentru 17 jucători. 

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.