Sport
Incendiu la o locuință din Craiova

33 de pompieri, cu 7 autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor din cadrul a trei subunitați de intervenție au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit la o locuință din Craiova. În urma incendiului au ars 40 de metri pătrați din acoprișul a două case de locuit, elemente de mobilier din acestea, materiale textile,  trei anexe gospodărești în suprafață totală de aproximativ 300 metri și aproximativ 5 metri de gard din lemn. 

"Duminică, 21 iunie, ora 17.00, am fost solicitați să intervenim pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din municipiul Craiova, str. Drumul Jiului. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență la două anexe  gospodărești și un autoturism, propagându-se la alte trei propietăți învecinate.  Pentru stigerea acestuia au  intervenit  33 de pompieri, cu 7 autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor din cadrul a trei subunitați de intervenție. În urma acestui eveniment, au ars  aproximativ 40 mp din acoprișul a două case de locuit, elemente de mobilier din acestea, materiale textile,  trei anexe gospodărești în suprafață totală de aproximativ 300 mp și aproximativ 5 ml gard din lemn. De asemenea, a ars autoturismul în totalitate și s-au degradat invelitoarea din tablă, tavanele și  tencuiala interioară. 
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat  locuințele învecinate. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui foc deschis în spații deschise", au declarat reprezentanții ISU Dolj. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.