Sport
Interviu Fedele: „Mă bucur că am ajuns aici”

Matteo Fedele s-a întors după experiența din Franța și spune că este pregătit să dea totul pentru Universitatea Craiova chiar din următorul meci, cel cu Hermannstadt. 

Cum este echipa acum în comparație cu echipa pe care ai lăsat-o acum doi ani?

- Este o echipă diferită pentru că s-au schimbat foarte mulți jucători față de acum doi ani, dar este o echipă foarte bună și mă bucur că am ajuns aici.

Când ai plecat acum doi ani, ne-am așteptat ca tu să te întorci. Ce s-a întâmplat? 

- Am avut mai multe probleme în familie și am vrut să fiu cât mai aproape de ea și am fost în Franța și a fost o experiență bună.
Acum sunt aici și mă bucur că sunt aici.

Ce te-a convins să te întorci?

- Craiova este o echipă importantă în România și poate în Europa, așa că sunt foarte fericit că sunt aici și voi da totul la fel ca întotdeauna. 

Suporterii își amintesc de tine cu golurile de la mare distanță? Ți-ai păstrat această calitate?

- Bunătățile, este una dintre calitățile mele. În fiecare meci încerc acest fel de lovituri, așa că este calitatea mea. Încerc de fiecare dată când pot. Dacă am posibilitatea, voi încerca și în acest an. 

Cum ești din punct de vedere fizic și dacă este apt sută la sută pentru a fi în teren.

- Sunt gata pentru că am lucrat și săptămâna trecută și am făcut o treabă bună cu preparatorul fizic. Mă simt bine și pregătit să joc.

La mijloc există o competiție acerbă. Sunt mulți jucători care pot ocupa pozițiile. Acest lucru te sperie sau ești mai ambițios așa?

- Competiție între jucători există în toată echipa și este benefică. Sunt fericit că pot fi concurent cu acești jucători buni și voi da tot ce e mai bun pentru a juca. 

Următorul meci este împotriva lui Hermannstadt. Cum vezi acest joc?

- Îl văd la fel ca fiecare altul, adică dificil. Chiar dacă întâlnim o formație din josul clasamentului, nu ne va aștepta un meci ușor. Fiecare partidă este dificilă, me gândim să facem treabă bună, dar trebuie să o luăm pas cu pas. 

Craiova ar putea lua titlul în acest an? Sezonul trecut a pierdut finala cu CFR Cluj.

- Anul trecut a fost anul trecut. Trebuie să ne gândim la acest sezon, să luăm fiecare meci în parte, să-l câștigăm și să luăm totul pas cu pas. 

Un mesaj pentru suporterii Universității Craiova?

- Acum vorbim în românește, nu? Sunt foarte fericit că sunt aici, sunt pregătit pentru ce va urma și voi da maximum pentru această echipă.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.