Sport
Ion Călin, consilier la Curtea de Conturi a României

După ce, în această vară, Ion Călin a primit aviz favorabil din partea senatorilor și deputaților din Comisiile de buget-finanțe, astăzi, deputatul de Dolj a primit votul favorabil din partea parlamentarilor pentru a ocupa funcția de consilier al Curții de Conturi, mandat pe care îl va începe pe 15 octombrie. 

 

“Astăzi am participat la ultima ședință comună a Camerei Deputaților și Senatului. Am încheiat activitatea parlamentară după 16 ani de împliniri și satisfacții, slujind cu credință și respect pe cei care m-au trimis să le reprezint interesele în Parlamentul României. Începând cu 15 octombrie 2020, Parlamentul României a decis să funcționez în calitate de Consilier de Conturi în cadrul Curții de Conturi a României”, a anunțat deputatul de Dolj.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.