Sport
Ionuț Radu va evolua la Inter din vară

Din vară, portarul Ionuț Radu va evolua la Inter Milano, este sigur impresarul românului. Acesta se bazează pe promisiunea oficalilor de pe „Giusseppe Meazza”. 

"Mulți impresari au interese și lansează zvonuri, dar Radu se va întoarce la Inter Milano, nu există altă variantă. Avem încredere deplină în ce ne-a spus Inter", a explicat Damiani pentru presa din Italia. În acest moment, românul este cotat la 12 milioane de euro și se află în lotul celor de la Parma, însă nu a apucat să debuteze la această echipă. Portarul a ajuns la Parma, după ce pierduse locul de titular de la Genoa. 

 

În plină pandemie, Ionuț Radu a transmis un mesaj pe Instagram fanilor: ”Este o situație complicată la care, cu siguranță, nimeni nu se aștepta și pentru care ar trebui să fim dispuși să facem anumite ”sacrificii”. Totuși, ar trebui să fim capabili să vedem și partea ”bună” a lucrurilor. Când toate vor reveni la locul lor, vom prețui orice lucru minor la un alt nivel, natura, relațiile interumane, mersul la restaurant, la fotbal cu băieții sau la shopping cu fetele”

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.