Sport
Ionuț Stroe: „La nivel normativ suntem deja pregătiți cu modul în care să reluăm prezența spectatorilor pe stadioane”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre revenirea spectatorilor pe stadioane. 

Ionuț Stroe a spus că handbalul va fi reluat cât se poate de repede: „Așa cum am mai spus, după 1 octombrie vom face o analiză la nivel de Guvern pentru a vedea ce impact au măsurile de relaxare. Toate deciziile vor fi influențate de numărul de infectări. Pot să vă spun că în legătură cu handbalul intenționăm sa creăm cadrul de reluare a campionatului intern în sistem competițional săptămânal.”

 

 

N-aș vrea să facem comparație între România și alte țări. Toate măsurile pe care le-am luat, până acum, nu sunt măsuri luate pentru a restricționa, ci pentru a proteja.

La nivel normativ suntem deja pregătiți cu modul în care să reluăm prezența spectatorilor pe stadioane, ne trebuie doar un moment oportun”, a mai spus Ionuț Stroe într-o conferință de presă.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.