Sport
Ionuț Stroe, nemulțumit de ceea ce se întâmplă în Liga 1: „S-a lăsat garda jos”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a comentat apariția cazurilor de coronavirus în Liga 1 și atenționează cluburile să fie atente la respectarea protocolului. 

Ministrul Stroe a recunoscut că se lucrează la scenarii care să permită accesul fanilor pe stadioane: „Lucrăm deja la scenarii privind accesul într-un mod securizat pe stadioane, care să pună sănătatea spectatorilor înainte de orice. Deocamdată, pandemia asta ne ține blocați în anumite situații. E bine totuși că am putut relua competițiile sportive, că s-au jucat meciuri în Liga 1.”

 

Coronavirus a afectat organizarea a două partide din prima ligă de fotbal a României. Universitatea Craiova - FC Botoșani și Chindia - Dinamo au fost amânate, întrucât s-au descoperit că oficiali ai formațiilor Botoșani și Dinamo au fost testați pozitivi: „Odată cu relaxarea măsurilor și dorința lor de a părăsi cantonamentul, s-a lăsat garda jos și avem două cazuri de infectări în Liga 1. Mă supără în continuare că avem două cazuri de Covid-19 la echipe din campionat. Din păcate, ele creează un blocaj din punct de vedere sportiv și avem meciuri suspendate. Eu aș insista puțin pe modul în care în fază inițială am descris acest cantonament cu izolare și testare succesivă. Dacă s-ar fi respectat, nu am fi ajuns în situația aceasta. Pentru că acești oameni inițial erau negativi. Odată cu relaxarea măsurilor și dorința lor de a părăsi cantonamentul, s-a lăsat garda jos și avem două cazuri de infectări în Liga 1”, a declarat Ionuț Stroe la Digi24.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.