Sport
Ionuț Stroe: „Toți cei care practică sport după regulile MTS și Ministerului Sănătății o fac în siguranță”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre mandatul de ministru, dar a avut și câteva declarații despre Adrian Mititelu și Neluțu Varga. 

„Sportul a fost pentru o perioadă blocat, dar am reușit să îl redeschidem în siguranță în mod treptat. Consider că în acest moment tot cei care practică sport după regulile MTS și Ministerului Sănătății o fac în siguranță. Există filtrele care protejează sănătate sportivilor. Numărul cazurilor de COVID este unul relativ mic. În acest moment, toate loturile naționale și olimpice își pot desfășura activitatea și și-au reluat pregătirea pentru Tokyo, le-am oferit cele mai bune condiții. Sportul este unul dintre cele mai bine reglementate domenii când vorbim despre siguranța participanților,” a declarat Ionuț Stroe, cel care a preluat MTS într-o perioadă dificilă. 

 

Minisrul Sportului le-a răspuns lui Neluțu Varga și Adrian Mititelu, care au lansat atacuri dure asupra sa în ultima perioadă : „Cel mai bine îl întrebați pe domnul Varga la ce se referă, nimeni nu a înțeles. Cred că a fost o afirmație făcută după un moment de dificultate sportiv și economic prin care trece echipa dânsului”.

Despre  Mititelu, Stroe a spus: „Nu văd de ce este important să comentez eu ce a spus domnul Mititelu despre mine. Eu cred că nu poate fi luat în serios un om care a lansat fel de fel de atacuri, ne-am cam învățat cu asemenea afirmații. Nu poți construi nimic pe ură, pe învrăjbirea suporterilor între ei. Singurul loc în care aș putea avea un dialog de felul ăsta ar fi în Instanță”. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.