Sport
Irlanda de Nord - România se va juca cu spectatori

Federația nord-irlandeză a confirmat faptul că partida dintre Irlanda de Nord și România se va disputa cu spectatori. 

Jocul care va avea loc mâine seară, începând cu ora 21:45, va avea loc cu fani în tribune. În tribune vor sta aproximativ 1.000 de fani ai echipei gazdă. McGinn și Thompson e probabil să nu evolueze, aceștia fiind accidentați în meciul cu Slovacia și absentând la ultima partidă, cu Austria. Certă este absența din lotul inițial a lui Saville, care a părăsit cantonamentul din motive personale.

Iată ce s-a schimbat în tabăra nord-irlandezilor din septembrie până acum:

  • Irlanda de Nord a disputat 6 partide, toate oficiale, reușind o singură victorie, și aceea la penalty-uri, după 1-1 în semifinala play-off-ului EURO din Bosnia- Herțegovina. În rest, 1-5 acasă și 0-1 în deplasare cu Norvegia, 0-1 acasă și 1-2 în deplasare cu Austria (toate patru în Liga Națiunilor), plus 1-2 în prelungiri pe teren propriu cu Slovacia în finala barajului de EURO.
  • Au marcat doar 4 goluri, reconfirmând faptul că nici abordarea echipei nu e super-ofensivă, nici randamentul individual al atacanților nu e speriat. Echipa compensează însă prin organizare tactică, defensivă echilibrată și aglomerări cu precădere în zona centrală pentru a împiedica adversarul la construcție.
Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.