Sport
Italienii anunţă că Parma l-a achiziţionat pe Mihăilă 'pentru 7-8 milioane de euro'

Presa din Italia anunţă astăzi că formaţia din Serie A Parma l-a achiziţionat pe atacantul Universităţii Craiova, Valentin Mihăilă, pentru o sumă în jurul a 7-8 milioane de euro. La Parma a evoluat în trecut antrenorul lui Mihăilă de la naţionala U21 a României, Adrian Mutu. 

„Parma s-a dezlănţuit în ultimele zile ale perioadei de mercato. Emilienii au încheiat tranzacţia pentru Valentin Mihăilă, aripa  stângă născută în 2000, de la Universitatea Craiova. O operațiune în valoare de aproximativ 7/8 milioane de euro pentru Parma, care și-a asigurat unul dintre cele mai promiţătoare talente din România. Crescut la academia Craiovei,  Mihăilă a debutat în prima echipă la 18 ani și se are deja 70 de apariții, zece goluri și treisprezece pase decisive. Mihăilă este, de asemenea, un titular în echipa națională a României U21: a jucat șase jocuri marcând cinci goluri, inclusiv un hat-trick împotriva Finlandei” scrie jurnalistul Gianluca Di Marzio.

În acest moment, Vali Mihăilă, care încă nu a marcat vreun gol pentru Ştiinţa în acest sezon, se află în Belgia pentru a-şi trata o pubalgie şi va rata atât meciul de astăzi al Craiovei, cu Poli Iaşi, cât şi partidele naţionalei de tineret cu Ucraina şi Malta, din preliminariile Euro 2021. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.