Sport
Ivan a jucat 5 minute în remiza României cu Danemarca

Căpitanul Universităţii Craiova, Andrei Ivan, a fost introdus în minutul 85 al meciului de la Cluj, România – Danemarca, terminat 0-0, în preliminariile CM 2018. Cu numărul 19 pe tricou, Ivan a atins de 2 ori mingea, fără a reuşi ceva notabil, într-o perioadă a jocului dominată de nordici.

Cele mai mari ocazii ale României le-a avut Keşeru, în prima repriză, dar nu a înscris şi România are 4 meciuri la rând fără gol marcat.

Selecţionerul Christoph Daum a folosit formula: Tătăruşanu - Săpunaru, Chiricheş, Toşca - Benzar, Pintilii, R. Marin, Latovlevici (Rotariu 76) - Chipciu (Andrei Ivan 85), Keşeru (Alibec 63), Stanciu.

România este pe locul 4 în grupa E, cu 6 puncte. Lider este Polonia cu 15 puncte, urmată de Muntenegru şi Danemarca, ambele cu 7 puncte. Următorul meci al României este cu Polonia, în deplasare, pe 10 iunie.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.