Sport
Ivan a jucat 5 minute în remiza României cu Danemarca

Căpitanul Universităţii Craiova, Andrei Ivan, a fost introdus în minutul 85 al meciului de la Cluj, România – Danemarca, terminat 0-0, în preliminariile CM 2018. Cu numărul 19 pe tricou, Ivan a atins de 2 ori mingea, fără a reuşi ceva notabil, într-o perioadă a jocului dominată de nordici.

Cele mai mari ocazii ale României le-a avut Keşeru, în prima repriză, dar nu a înscris şi România are 4 meciuri la rând fără gol marcat.

Selecţionerul Christoph Daum a folosit formula: Tătăruşanu - Săpunaru, Chiricheş, Toşca - Benzar, Pintilii, R. Marin, Latovlevici (Rotariu 76) - Chipciu (Andrei Ivan 85), Keşeru (Alibec 63), Stanciu.

România este pe locul 4 în grupa E, cu 6 puncte. Lider este Polonia cu 15 puncte, urmată de Muntenegru şi Danemarca, ambele cu 7 puncte. Următorul meci al României este cu Polonia, în deplasare, pe 10 iunie.

Declaraţia zilei

"Eu am avut o discuție, și pe această cale vreau să îi mulțumesc lui Alexandru Dedu că s-a gândit la Craiova ca și oraș gazdă, FRH contactase șapte cele mai importante echipe ale lumii: Rusia, Franța, Danemarca, Norvegia etc" -  viceprimarul Craiovei Adrian Cosman.

Sondaj
Cine credeți că va câștiga funcția de primar al Craiovei în urma alegerilor parțiale din 11 iunie 2017?
Mario Ovidiu Oprea
Radu Preda
Mihail Genoiu
Claudiu Manda
candidat independent
candidat USR (fără nominalizare)
candidat ALDE (fără nominalizare)
© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.