Sport
Ivan Martic a semnat un nou contract, după plecarea de la Universitatea. 'Sunt fericit'

Fostul jucător al Universităţii Craiova, fundaşul dreapta Ivan Martic, va evolua începând cu acest sezon la formaţia elveţiană FC Sion, care a terminat campionatul trecut pe locul 8 în primul eşalon helvet. 

„O nouă provocare. Sunt fericit să semnez un nou contract cu FC Sion. Mulţumesc pentru încrederea care mi-a fost acordată şi le mulţumesc şi celor care au fost implicaţi în această tranzacţie” a scris Ivan Martic pe facebook. 

Ivan Martic s-a născut în Elveţia, din prinţi croaţi. A mai evoluat în ţara natală pentru St. Gallen şi Schaffhausen, dar şi la Verona, Spezia şi Rijeka.

În urmă cu 3 ani, Martic semna cu Universitatea Craiova, cu care a câştigat Cupa României, în 2018. În cele 74 de meciuri disputate în alb-albastru, Martic a reuşit 5 goluri şi 7 pase de gol. Una dintre reuşite a fost în cupele europene, în eşecul cu 3-1 din deplasare cu RB Leipzig, acela fiind primul gol al Ştiinţei în cupele europene după 18 ani. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.