Sport
Ivan Martic este alături de foștii săi colegi

Aflați la final de contract, Ivan Martic și Tiago Ferreira nu și-au mai prelungit înțelegerile cu Universitatea Craiova. De asemenea, Claude Dielna, fundaș adus în iarna acestui an, nu a mai continuat în Bănie, deși a prins doar 90 de minute în două meciuri.

Chiar dacă nu și-a mai dorit să continuie în Bănie, Martic nu pierde niciun meci al Universității Craiova. Fundașul dreapta a postat pe Facebook o poză de la un final de meci, atunci când echipa cânta cu galeria. „Mândru” este cuvântul care însoțește postarea.

 

„Tot respectul meu pentru suporteri, pentru modul în care apără blazonul echipei și îi asigur de faptul că din prima zi de când am venit și până acum am luptat pentru Universitatea Craiova cu toate puterile mele.

Doresc familiei Universității Craiova ca anul acesta sau următorul să ia campionatul, știu că toți vă doriți enorm și a trecut atât de mult timp.

Vreau să vă văd pe toți ridicând trofeul și voi rămâne pe viață suporterul vostru. P.S. Sper să-mi păstrați și mie o medalie de campion și dacă voi avea timp, vin cu siguranță la sărbătoarea”, au fost câteva rânduri din mesajul postat de Martic, în momentul în care s-a aflat că acesta o va părăsi pe Știința.

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.